buvanha
curacao-strandmeisje (1)
WhatsApp-Image-2023-04-14-at-09.54.01

Dit is de ultieme, duurzame reishanddoek van Buvanha

Het riedeltje van inpakken ken ik ondertussen aardig.. Over het algemeen belandden altijd wel dezelfde dingen in m’n koffer, waar ik ook naartoe ga. Een van die items, is m’n strandhanddoek. Die ga ik écht missen als hij niet mee is, hij komt altijd van pas. Of het nu is om op te liggen, om af te drogen of als picknickkleed te gebruiken. Een tijdje geleden kwam ik de handdoeken van Buvanha tegen. En hoe LEUK zijn deze dan?! En nog verantwoord ook.

Minder ruimte, meer plezier

Hoe ziet jouw koffer eruit als je op zonvakantie gaat? Waarschijnlijk met die strandhanddoek erin, die direct bijna de helft van je kofferruimte in beslag neemt. Maar ja, zonder kun je ook niet. Wat je wél kunt doen, is een wat handiger formaatje meenemen, zoals de reishanddoek van Buvanha. Hij is maar liefst 2 keer kleiner dan een normale strandhandoek. Hij gaat bij mij altijd mee, deze om precies te zijn. Het is een microvezel handdoek, maar dan eentje die wel werkt, zeg maar. En ook gewoon lief voor je huid is en er ook nog eens een feestje van maakt op het strand. Want kijk die printjes en kleuren! Daar word je toch blij van?

Een reishanddoek is onmisbaar op reis, waar je ook naartoe gaat. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als hij ook praktisch is. Om te vervoeren, maar ook in gebruik. Siebe, de oprichter van Buvanha, liep tegen exact dezelfde issues aan als wij en heeft daarom deze nieuwe reishanddoeken ontwikkelt. En eerlijk: they work. Voor nog een fijn prijsje ook.

Is je reismaatje binnenkort jarig? Deze reishanddoek is ook superleuk om te geven (en te krijgen)

Tip van Rianne

Gemaakt van gerecyclede flessen

Deze handdoeken zijn niet alleen praktisch en leuk, maar als deze in je koffer zit, draag je ook nog eens een steentje bij aan de wereld. Ja, je hebt wel ‘weer iets nieuws’ gekocht, maar er is wel een boom voor terug geplant! Op die manier wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd en het is de manier om verloren natuurgebieden te herstellen. We moeten ergens beginnen, toch?

Daarnaast is je handdoek voor een groot deel duurzaam geproduceerd. Namelijk van gerecyclede flessen! Van de flessen maken ze kralen, van de kralen maken ze draad en dát wordt jouw reishanddoek. Het doel van Buvanha is om dit jaar alle handdoeken op die manier te maken. Dat is toch tof? En dan lig je ook met een wat geruster hart op het strand (ik wel in ieder geval).

Jouw reishanddoek shoppen

Je kunt de reishanddoeken gewoon direct bij Buvanha kopen. De reguliere formaten zijn €39,95, de iets kleinere (voor bijvoorbeeld je kiddo, of als extra) zijn €19,95. Je kunt ook een bundel shoppen. Bijvoorbeeld meerdere voor je hele vriendengroep, of een combi van een grote en kleine handdoek. Overigens krijg je 10% korting als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief! Daarvoor zijn we Nederlanders ;-).

Wat vind jij van deze reishanddoek? Gaat hij bij jou voortaan mee, of heb je nog je twijfels?

*Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein commissie ontvang als jij via mijn links iets bij Buvanha koopt. Jij merkt daar helemaal niets van!

Geef een reactie

Handige linkjes:

Huurauto

Parkeerplek RTM

Fietstour

Verder?

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via deze link iets boekt of koopt. Jij merkt daar helemaal niets van!

Lees meer reisverhalen, reistips & Inspiratie