klm real deal dagen
palmbomen curacao
WhatsApp-Image-2023-04-14-at-09.54.01

KLM Real Deal Dagen: zonnige vakanties met korting

Van 11 t/m 24 januari 2024 kun je weer met korting je vliegtickets boeken bij KLM tijdens de KLM Real Deal Dagen! Voorheen waren dit de Werelddealweken. Er staan weer een aantal mooie prijzen bij naar zonnige bestemmingen. Hieronder geef ik je een aantal tips. Kijk hier voor de complete lijst.

Caribisch Gebied

Het is geen geheim dat het Caribisch Gebied mijn favoriete plek ter wereld is bijna (al is thuiskomen ook altijd heel fijn). Aruba staat deze keer in de lijst van de Real Deal Dagen, met tickets vanaf € 749 p.p.. Heerlijke stranden, leuke feestjes.. Aruba is het bruisendste eiland van de ABC-eilanden. Een andere optie voor je is mijn fijne Curaçao. Ik heb er al wat vakanties doorgebracht en het is heerlijk. Een tikkie rustiger, maar mét gezellige beach bars en fijne stranden.

Reisperiode waarop de Real Deal Dagen gelden: Curaçao: 24 april t/m 30 september 2024, Aruba: 1 mei t/m 30 juni 2024

Noord-Amerika

Ook Noord-Amerika staat hoog op mijn lijstje. Het is zo lekker uitgestrekt met mooie natuurgebieden en de tofste steden! Als je met de Real Deal Dagen naar de Amerikaanse zon wilt, dan kun je naar Miami. Tja, de kust van Florida is een van de tropischere plekken van het land! Aan de andere kant, bij Californië, kun je naar LA vliegen. Vanaf daar kun je met een huurauto naar stranden zoals Laguna Beach en natuurlijk heerlijk genieten van de stad.

Reisperiode waarop de Real Deal Dagen gelden: 25 januari t/m 30 mei 2024

Latijns-Amerika

Ik ben er zelf niet geweest, maar je kunt hier ook heerlijk van de zon genieten is mijn vertelt! Met de Real Deal Dagen vindt je Ecuador (Quito en Guayaquil) en Lima terug in het lijstje. Die tickets zijn normaal aardig duur, nu kun je voor 830 euro die kant op toeven. En ja, elke euro scheelt!

Reisperiode waarop de Real Deal Dagen gelden: Guayaquil/Quito: 1 februari t/m 30 juni 2024, Lima: 11 januari t/m 30 juni 2024

Europa

Hmm, ik vind zelf dat er maar weinig deal tussen staan die naar de Europese zon gaan! En dat terwijl we zoveel mooie plekjes hebben. Wil je toch met korting een ticket boeken, kies dan voor plaatsjes aan het watern, zoals Geneve, Nice, of Alesund.

Reisperiode waarop de Real Deal Dagen gelden: 12 februari t/m 30 juni 2024, Nice: 1 februari t/m 30 april 2024

Geef een reactie

Handige linkjes:

Huurauto

TICKET BOEKEN

Fietstour

Verder?

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via deze link iets boekt of koopt. Jij merkt daar helemaal niets van!

Lees meer reisverhalen, reistips & Inspiratie