laguna treasures webshop
laguna treasures shop
WhatsApp-Image-2021-09-11-at-18.41.00

Strandaccessoires scoren? Check Laguna Treasures webshop!

Oké, laat ik het even fair houden: toen ik dit account tussen m’n meldingen zag staan, dacht ik dat het gewoon weer zo’n Amerikaans account is dat mij had gevonden op basis van m’n posts over Laguna Beach. Geen gekke gedachte, toch? Toen ik verder klikte, zag ik dat het een toffe webshop is vol met strandgerelateerde accessoires. Vet! Toen ik nóg verder klikte… kwam ik erachter dat de Laguna Treasures webshop nog van Hollandse bodem is ook. Who would’ve thought. Ik zag schelpjes, zand en surfplankjes dus ik was snel verknocht.

Je favoriete strand altijd bij je

Stranden zijn mijn favoriete plekjes, ik ben er het liefst 24/7. Maar wat nou als je je strand letterlijk altijd bij je kunt hebben? De Beach Pendants van deze webshop vind ik daarom zo vet: je kunt deze bedel namelijk zelf vullen. Verliefd op het strand van Málaga? Of heb je de mooiste herinneringen in Bali gemaakt die je nooit meer wil vergeten? Dan kun je een klein beetje zand in de bedel doen en dan heb je hem altijd bij je.

Ook als je niet zo van de sierraden bent…

Hou je niet zo van dat gerinkel om je nek? Best begrijpelijk, ik draag ook niet vaak sierraden. Gelukkig heeft Laguna Beach dat ook bedacht en heeft ze nog meer accessoires in d’r webshop gezet, zoals toffe caps, tote bags en wat kleding. Ik moest nog een nieuwe cap voor naar Zwitserland, dus ik was meteen tevreden. Ik ben namelijk enigszins kritisch als het op petten aankomt: de klep moet niet te groot en niet te klein zijn, de print moet tof zijn en ik graag ook graag trucker caps, die zie je niet heel vaak. Dus happy me, ik ben voorzien voor Zwitserland!

Ben je dus op zoek naar een tof cadeau voor een strandliefhebber of wil je gewoon jezelf lekker verwennen? Dan ben je bij Laguna Treasures webshop op de beste plek. Ik hoop dat ze nog heel veel meer toffe dingen gaan maken en vooral, dat mensen deze webshop leren kennen.

laguna treasure tote bag
Deze tote bag is ook te koop in de webshop!

Geef een reactie

Handige linkjes:

Huurauto

Parkeerplek RTM

Fietstour

Verder?

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via deze link iets boekt of koopt. Jij merkt daar helemaal niets van!

Lees meer reisverhalen, reistips & Inspiratie