make up eraser
make up eraser zwembad
make up eraser gebruik

Must-have op vakantie: de Make-Up Eraser

Op vakantie gaan is niet het duurzaamste ever, laten we eerlijk zijn. En nee, ik zal ook niet proberen om dat goed te praten. Wat je wél kunt doen, is je best. Je best om wat minder mee te nemen, wat minder je voetstap achter te laten, en minder dingen na één keer weg te gooien. En bij dezen heb ik een goede voor de vrouwen onder ons, want tel maar eens de wattenschijfjes die je in een week weggooit.. Oei, dat tikt best aan!

De Make-Up Eraser gaat dat stukje van jouw reis tegen. Geen watjes en make-up remover meer nodig, want dit zijdezachte doekje met wat water is voldoende! Ja, echt. Je maakt deze alleen maar nat en hij haalt al je make-up weg, zelf je waterproof versie.

Duurzamer op reis

De Make-Up Eraser is zo ontwikkeld dat hij in actie komt als hij nat wordt. Gekke dingen zitten er overig niet in (hij is dus niet bespoten met van alles), en het echte trucje kan ik ook niet ontrafelen. Wat ik wel weet is dat het werkt en dat het supermakkelijk is! Ik krijg er ook geen schrale huid van en hij haalt echt alles weg.

Nu kun je dat natuurlijk weerleggen: die Make-Up Eraser moet immers gewassen worden en daar komt veel water aan te pas. Maar no worries: hij gaat echt heel lang mee en je kunt hem het beste tussendoor met de hand wassen. Kleine tip van mij is wel om niet de zwarte te nemen, want dan zie je niet goed hoe ‘vies’ hij is… De eerste keer dat ik heb wasde schrok ik dus wel even: dát had wel iets eerder gemogen :-). Hij gaat in ieder geval zo’n 1000 wasbeurten mee.

Ideaal voor de stedentrip!

Nog een handigheidje: je kent vast die regel wel dat je maar 10 producten van 100ml mee in je handbagage mag. Niet erg als je ook een koffer incheckt – maar wat minder als je alleen met handbagage reist. Door de Make-Up Eraser mee te nemen bespaar je weer een flesje. Hoppa!

Waar te koop?

De Make-Up Eraser is met diverse printjes te koop bij Apotheek&Huid. Je hebt een normale versie van zo’n €20 en een kleinere travel edition voor €10

Geef een reactie

Handige linkjes:

Huurauto

TICKET BOEKEN

Fietstour

Verder?

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via deze link iets boekt of koopt. Jij merkt daar helemaal niets van!

Lees meer reisverhalen, reistips & Inspiratie